Heikki Holmås kommer på SNU!

Heikki Holmås kommer på SNU!

Den nye utviklingsministeren besøker Changemaker sin sommerleir i Kviteseid 24.-29. juni.

av Redaksjonen, 31. mai 2012

Norge fikk i vår ny utviklingsminister. Heikki Holmås heter han. Blant noen er han kanskje mest kjent for å ræppe fra talerstolen i Stortinget, og mindre kjent for å ha jobbet som både søppeltømmer og bartender. Han har også blitt beskrevet som en rollespiller og aktivist som ble politiker og som nå har sagt ja til Norges viktigste politiske jobb, nemlig utviklingsminiteren. Har du ikke møtt han enda? Da får du muligheten nå. Han kommer på Changemakers sommerleir, SommerSNU 2012 på Kvitseid.

Hva: Utviklingsminister Heikki Holmås besøker Changemaker sin sommerleir SommerSNU 2012
Når: 14:00 – 16:00, tirsdag 26. juni
Hvor: Kvitseid, Telemark

Les mer om SommerSNU og meld deg på her!

Spør han ut
Du lurer kanskje på hvor etisk han syns oljefondet er, eller om han har tenkt til å slette like mye ulandsgjeld som han forrige fyren, Erik Solheim, gjorde. Kanskje du sitter inne med et spørsmål om norgesmesterskapet i  Dungeons and Dragons i 1989? Har du behov for å si gratulerer, eller trenger du rett og slett bare noen å legge skylda på for all urettferdigheten i verden? Uansett hva grunnen er, du vet du har lyst til å møte han. Og han har veldig lyst til å møte deg.

20 nye år
I anledning Changemakers jubileumsår (hurra, vi er 20 år i år ja) kommer utviklingsministeren på besøk for å holde innledningen ”En mer rettferdig verden om 20 år?” – hva blir det viktigste for å forandre verden de neste 20 årene? Etterfulgt av en kommentar og utfordring fra Changemakers nye leder Ingrid Aas Borge blir det selvfølgelig mange muligheter for spørsmål og utfordringer fra alle som hører på.

Bli med du også!
Changemakers sommerleir, SommerSNU2012, blir årets høydepunkt for alle som er middels interessert i politikk, utvikling eller mye moro. Vi regner med at utviklingsministeren blir ett av høydepunktene på SommerSNU, og at SommerSNU blir et av høydepunktene for utviklingsministeren dette året også.

 

 

Kommentarfeltet er stengt.