HøstSNU 2016

Jarand Ullestad – 3.7.2016
Nordfjordeid 21.10.2016 20:00 – 23.07.2016 14:00

Meld deg på høstens vakreste eventyr 21. - 23. oktober! HøstSNU 2016 blir arrangert på Nordfjordeid i eventyrlige omgivelser.

Changemaker tar opp igjen en gammel tradisjon og arrangerer HøstSNU, denne gangen på fantastiske Nordfjordeid i trivselsfylket Sogn og Fjordane! Tema for helga er «lokal aktivisme» og det blir både politisk og kreativt program med flinke innledere og instruktører. Ordføreren i Eid, Alfred Bjørlo (V) kommer, det blir pokemonjakt og guidet tur i Eid, kampanjeutvalget skal fortelle om løsningene for verdens manglende medisintilgang, og vi skal ha stor «Fritt for medisin»-aksjon i sentrum for å nevne noe.

Snu verden på hodet!

På SNU møtes Changemakere fra hele Norge for å lære mer om de grunnleggende årsakene til urettferdighet, og ikke minst om hvordan vi kan forandre dem. «SNU» står for sør-nord-utviklingsseminar. Å være med på leiren er en perfekt mulighet til å bli kjent med engasjerte changemakere fra hele landet, lære mer om utviklingspolitikk og bli inspirert til å gjøre verden mer rettferdig.

Pris og påmelding

Det koster 250 kr å være med, kost og losji ikludert, men tar du med en venn som ikke har vært på SNU før får du 100 kr i rabatt! Fellesreise fra Oslo koster 250 kr hver vei.

Det vil bli arrangert felles bussreise fra Oslo. Oppmøte ved Operaen kl. 14 fredag, planlagt ankomst i Oslo igjen søndag kl. 22.

Meld deg på via dette skjemaet.

Mer informasjon kommer fortløpende på facebook.

Last ned plakat og informasjonsbrosjyre her: