SommerSNU – Sommerleir og jubileumsfeiring i Oslo

Redaksjonen – 24.11.2016
Rønningen Folkehøgskole 28.06.2017 – 02.07.2017

I år fyller Changemaker 25, og gjett om det skal feires på sommerleiren i juni! Spar penger ved å melde deg på før early bird-fristen går ut 1. april.

Gjør deg klar for Changemakers sommerleir, SommerSNU 2017! Leiren finner sted på Rønningen Folkehøyskole i Oslo med panoramautsikt over hovedstaden og marka som nærmeste nabo. Meld deg på nå, så er du sikret plass og kan spare 200-500 kr.

Hopp til påmeldingsskjema

Utviklings-guru og afropop

Det ligger an til et svært spennende og variert program med både kreative verksteder og politiske foredrag.

Utviklings-guru Øyvind Eggen kommer! En tungvekter med lang erfaring fra arbeid med, evaluering av og forskning på utviklings- og bistandsspørsmål. I Changemaker husker vi ham for hans kritiske holdning til bistand som fagdirektør for evaluering i Norad, og utsagnet: "Changemaker er det beste som har hendt norsk utviklingspolitikk." I dag jobber han for tankesmien Civita.

Changemaker er det beste som har hendt norsk utviklingspolitikk.

– Øyvind Eggen

Et annet høydepunkt blir konserten med Klondike. Det Oslo-baserte bandet spiller i den fargerike sjangeren afropop. Selv beskriver de musikken som det de helst vil høre når de lukker øynene og tenker på sommer og sol, og helst vil danse til når det er tett og svett. Vi gleder oss til å lytte med hoftene til trestemte vokalharmonier, lekne gitarlicks og beats!

Ny på SNU?

Har du aldri vært på sommerSNU før? Frykt ikke! Det er mange nye hvert år og vi lover å ta deg godt imot. Du kommer til å dra fra sommerSNU med ny kunnskap, gode venner og herlige sommerminner. Å være med på leiren er en perfekt mulighet til å bli kjent med engasjerte changemakere fra hele landet, lære mer om utviklingspolitikk og bli inspirert til å gjøre verden mer rettferdig.

Se bilder fra fjorårets sommerleir

Last ned plakat og flyer

Praktisk informasjon

Etter påmelding får du e-post med praktisk informasjon om leiren. Har du spørsmål, ta kontakt med Alexandra på alexandra@changemaker.no.

Priser

Ikke-medlemmer kr 1300,-
Medlemmer (det koster bare 50 kr å melde seg inn) kr 1000,-
Early-bird (medlemmer som melder seg på før 1. april) kr 800,-
Rabatt for å introdusere førstegangsdeltakere (for begge) kr -100,-

Deltakeravgiften dekker opplegg, mat og opphold for hele uka.