Redaksjonen søker frivillige!

Petter Bergundhaugen – 18.1.2017
Produktfoto Changemakermagasinet 3-2016 Resept

Har du lyst til å jobbe i en magasinredaksjon? Er du er samfunnsengasjert, nysgjerrig og arbeidsvillig? Nå har en unik mulighet!

Changemakermagasinet søker frivillige til redaksjonen, og vi trenger deg som vil skrive, ta bilder, illustrere eller bidra med noe annet.

Vi ønsker å gi norsk ungdom økt innsikt i globale spørsmål og temaer som sikkerhetspolitikk, statsgjeld, kapitalflukt, klima, global helse og handelspolitikk. Magasinet er en perfekt arena å fordype seg i aktuelle problemstillinger innenfor utviklingspolitikk, få verdifull erfaring i redaksjonelt arbeid, og samtidig oppdatere seg på hva som skjer i organisasjonen. Du vil få en attest som dokumenterer arbeidet du har gjort.

Magasinet kommer ut fire ganger i året til alle Changemakers medlemmer, og distribueres der Changamaker har lokalgrupper og frivillige, på stands og enkelte biblioteker. Et magasin tar omtrent en måned å skape og redaksjonen møtes tre til fire ganger før det blir sendt til trykk. Som redaksjonsmedlem er du med på å forme magasinet gjennom idémyldring, utarbeiding av saker og temaer, korrekturlesing og evaluering.

Changemakers målgruppe er ungdommer fra 13-30 år, men alle er velkommen til å søke, og det er ingen krav til tidligere erfaring. Det er imidlertid en fordel om du er bosatt i Oslo og omegn, men vi er også åpne for søknader andre steder i landet.

Vi kan tilby

  • Nyttig og relevant arbeidserfaring innenfor organisasjon, journalistikk og medieproduksjon.
  • Muligheten til å fordype seg i temaer man interesserer seg i, og lære om publikasjon og tekst.
  • Hyggelig og sosialt arbeidsmiljø, og nye venner.

Er dette noe for deg? Send oss en kort tekst om hvem du er, hva du kan bidra med og hvorfor du vil være med til mail redaksjonen@changemaker.no. Har du noen spørsmål? Ta kontakt!

Redaksjonen

Ingvild Telle

Frivillig

Tekstforfatter og frilansjournalist, publisert i bl.a. D2 og A-Magasinet

Foto: Melanie Chamorel Astrup

Emeline Pischedda

Frivillig

Studerte sist ved Nordic School of Photography, før det Peace and Conflict Studies ved Bjørknes Høyskole

Maria Trettvik

Frivillig

Konsulent og oversetter. Daglig leder i Arawi.