Bli ambassadør for Verdens Beste Nyheter!

Åsne Hanto – 14.8.2020

Vil du ha denne kule t-skjorta i posten? Bli ambassadør for Verdens Beste Nyheter! Årets digitale kampanje starter snart, og vi vil gjerne ha deg med på digital dugnad for å spre årets kampanje. Les mer og meld deg på her!

Som ambassadør for årets digitale kampanje vil du motta t-skjorte og en digital verktøykasse som gjør deg klar til å gjennomføre og spre informasjon om kampanjen i ditt nettverk og nærområde. Du kan selve velge i hvilken grad du ønsker å involvere deg – verktøykassen tilbyr ulike nivåer. Det krever ingen spesifikk erfaring for å delta. Meld deg på ved å fylle ut et skjema her.

Frist påmelding: 21. august.

Årets kampanje

Årets kampanje begynner 17.september og varer én uke. I motsetning til tidligere år skal vi ikke dele ut aviser. I år skal vi gjennomføre et eksperiment for å teste effekten av gode nyheter hvor du vil motta positive nyheter om internasjonal utvikling som direkte meldinger til din telefon.

For å gjennomføre eksperimentet trenger vi deg til å både delta og spre informasjon om det i forkant. Når du er påmeldt som ambassadør gir vi deg akkurat det du trenger for å hjelpe deg med det!

Fordi aldri før har det vært viktigere å ha kunnskap om at også fremskritt skjer – rundt om i hele verden. Korona og andre kriser rundt om i verden gjør at det er lett å bli lamma av apati og manglende handlekraft. Det gjør at det nå mer enn noen gang er viktig å spre kunnskap om andre fremskritt som skjer hver eneste dag og den positive utviklingen som allerede har skjedd. Som ambassadør er du med på dette!

Hvordan funker det?

  1. Du melder deg på ved å fylle ut dette skjema. Du kan også melde på flere, men husk at da blir du ansvarlig for å dele ut t-skjortene og informasjonen til de du melder deg på.
  2. Du mottar t-skjorter og digital verktøykasse, og informasjon til hvordan du kan spre informasjon om kampanjen
  3. Du/ dere bruker innhold fra den digitale verktøykassa og sprer informasjon om kampanjen
  4. Du deltar på eksperimentet fra 17.september- 24.september. (sjekk ut Facebook-arrangementet du blir invitert til for mer informasjon)

Årets digitale kampanje gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernregler, men vi oppfordrer hver enkelt deltaker til å også selv ha et bevisst forhold til smittevern.

Har du spørsmål? Kontakt koordinator Marte Hansen Haugan.

Mens du venter på t-skjorta og den digitale verktøykassa, kan du...

Kampanjedag 2020

  • 600 VBN-ambassadører
  • Påmeldingsskjema finner du her
  • Påmeldingsfrist 21. august
  • Kampanjeperiode: 17. september til 24. september