Bli ambassadør for Verdens Beste Nyheter!

Åsne Hanto – 22.4.2021

Gode nyheter: Årets digitale Verdens Beste Nyheter-kampanje går av stabelen 7. mai og varer én uke. Før den tid trenger vi din hjelp til å spre informasjon om kampanjen.

Årets Verdens Beste Nyheter-kampanje går av stabelen 7. til 14. mai 2021. Bli med oss og spre de gode nyhetene!

I 2020 gjennomførte vi et eksperiment for å vise viktigheten av gode nyheter og den positive effekten de har på oss. Hver dag i en uke fikk deltakerne i eksperimentet tilsendt nyhetssaker fra Verdens Beste Nyheter og måtte svare på spørsmål tilknyttet artiklene. Svarene viste at 94 prosent av deltakerne ønsker flere positive nyheter om internasjonal utvikling og 9 av 10 oppga at de ble positivt påvirket av gode nyheter.

Deltakerne fikk også bevis på at det verken er naivt eller virkelighetsfjernt å være positiv.

Dette skal vi bygge videre på i år! 7. mai lanserer vi derfor Verdens Beste Nyheter en ny digital kampanje, hvor deltakere vil få servert enda flere gode nyheter om den positive utviklingen som faktisk skjer i verden. Deltakere vil få nyhetene servert rett i sin innboks.

Bli ambassadør!

For å gjennomføre årets digitale kampanje trenger vi din hjelp som både deltaker og som informasjonsspreder. Som ambassadør for årets digitale kampanje vil du motta et handlenett og en digital verktøykasse som gjør deg klar til å gjennomføre og spre informasjon om kampanjen i ditt nettverk og nærområde. Verktøykassen vil inneholde flere ulike handlingsalternativer, som for eksempel å dele et av våre kampanjebilder i sosiale medier og/eller invitere venner til kampanjens Facebook-arrangement. Du bestemmer helt selv hvor mye du ønsker å bidra med, og det kreves ingen spesifikk erfaring for å delta.

Bli ambassadør for Verdens Beste Nyheter ved å fylle ut dette påmeldingskjemaet.

Spørsmål?

Har du spørsmål til vedrørende årets kampanje? Kontakt oss gjerne!