Bli bedre kjent med vår nye koordinator for Verdens Beste Nyheter

Simen Bondevik – 18.10.2021

Kommer det godt med å bo i verdens nummer 21. kuleste bydel når du skal lage Verdens Beste Nyheter? Det håper hvertfall vår nye koordinator for Verdens Beste Nyheter, My-Anine.

Hvem er du?

Jeg heter My-Anine Wilhelmsen, men alle kaller meg bare My. Jeg er 24 år og kommer fra Moss, men nå bor jeg i Oslo. Jeg ble ferdig med bachelor i journalistikk i vår og har nettopp starta som koordinator for Verdens Beste Nyheter. På fritiden min liker jeg å strikke, gå tur og høre på podcaster.

Har du en spesiell podcast du anbefaler?

Ånei, det er sykt vanskelig. Er jo så mye bra å velge mellom, så jeg har ingen favoritt egentlig. Jeg hører på det som passer humøret mitt den dagen, og det kan være så mye forskjellig!

Fra podcast til jobb. Hva gjør egentlig en koordinator for Verdens Beste Nyheter?

Som koordinator skal jeg gjøre masse spennende, men først og fremst skal jeg være med på å lage en kampanje med masse bra folk. Som jeg håper når ut til mange mennesker, som vil lese og lære om hva som går bra i verden!

Hvorfor ville du jobbe med akkurat denne kampanjen?

Fordi jeg synes det er et veldig kult prosjekt og noe som bare blir viktigere og viktigere. Behovet for positive nyheter har aldri vært større. Det henger også sammen med min hjertesak som er å jobbe mot apati og likegyldighet. Det finnes uendelig med handlingsmuligheter der ute, både i det store og i det små!

Fortell noe gøy om deg selv.

Jeg bor i verdens nummer 21. kuleste bydel, som jo er veldig kult, hehe. Ellers har jeg ikke gått i 6.klasse og jeg liker kalde vafler bedre enn varme.

Er det mangel på 6. klasse som gjør at du liker kalde vafler bedre enn varme?

Haha, nei! Jeg tror jeg har hatt rare vaffelvaner siden jeg var liten, Mossinger er jo kjente for å spise pølse i.. ja du gjetta riktig, vaffel!

Noe du vil legge helt til slutt?

Jeg gleder meg skikkelig til å komme ordentlig i gang! Hvis det er noe noen lurer på er det bare å ta kontakt.

Kontakt