Bli med i redaksjonen!

Anne Sofie Lid Bergvall – 7.8.2017
Produktfoto 2015-3: Ekspedisjon forside

Etter at kampanjen Ekspedisjon Grønnpolen ble lansert på sommerleiren til Changemaker var det naturlig å velge nettopp ekspedisjon som tema for høstens første utgave.

​Er du er samfunnsengasjert, nysgjerrig og glad i å skrive? Vil du lære mer om video- og nettjournalistikk, strategisk kommunikasjon i sosiale medier, og magasinproduksjon? Da er det deg vi ser etter!

Changemaker jobber for å gi norsk ungdom økt innsikt i globale spørsmål, og temaer som fred, gjeld og kapitalflukt, klima og miljø, global helse og internasjonal handel.

Nå søker vi frivillige til Changemakermagasinet på nett og papir.

Vi søker redaksjonsmedlemmer i alle aldre. Alle redaksjonsmedlemmer får opplæring, men det er fint om du har noe erfaring fra å skrive tekster eller artikler. Magasinet er en perfekt arena for å fordype seg i aktuelle problemstillinger innenfor utviklingspolitikk, klima, jus og samfunn, og samtidig oppdaterer seg på hva som skjer i organisasjonen.

I tillegg ønsker vi å utvikle Changemakermagasinet og satse mer på digital publisering. Dette er derfor en super mulighet for deg å lære å bruke verktøyene som trengs for å vinne folk sin oppmerksomhet. Du vil få muligheten til å lære om hvordan bruke sosiale medier, podcast, videoproduksjon, grafisk design, multimediale tekster og mye mer!

Vi kan tilby

  • Nyttig og relevant arbeidserfaring innenfor organisasjon, journalistikk og medieproduksjon.
  • Kurs i nettjournalistikk, videojournalistikk, og sosiale medier.
  • Hyggelig og sosialt arbeidsmiljø, og nye venner.
  • Muligheten til å fordype seg i temaer man interesserer seg i, og lære om publikasjon og tekst.

Som redaksjonsmedlem er du med på å forme magasinet fra start til slutt, fra idémyldring, til utarbeiding av saker og temaer, korrekturlesing og evaluering. Magasinet kommer ut fire ganger i året til alle Changemakers medlemmer. Et magasin tar rundt en måned å skape. I løpet av denne måneden har vi tre til fire møter. Det er en fordel om du er bosatt i Oslo og omegn, men vi er åpne for søknader fra hele landet

Er dette noe for deg? Send oss en kort tekst om hvem du er, hva du kan bidra med og hvorfor du vil være med til mail redaksjonen@changemaker.no innen 28. september. Har du noen spørsmål? Ta kontakt!