- Vi kan ikke bare stole på folk i dress

Åsne Hanto – 18.5.2017

Klimaforhandlinger kan være tekniske greier, men Mari og Sofie brekker det ned med videoblogg og self-made hip hop! Og bobler!

8.-18 mai er det klimaforhandlinger i Bonn i Tyskland. Her jobbes det med å forberede sakene som skal tas opp på FNs klimatoppmøte seinere i år. Da er det viktig at sivilsamfunnet er der og passer på at politikerne tar avgjørelser som er bra for fremtiden. Mari Hasle Einang og Sofie Eiksund fra Changemaker deltar på forhandlingene som en del av den norske delegasjonen fra bistandsfellesskapet ACT Alliance. I løpet av ukene skal de delta på møter, observere forhandlingene og tale for politikerne. Det er viktig å ha sivilsamfunnet tilstede for å få deres stemme hørt, fordi som de sier i låten de laget: Vi kan ikke bare stole på folk i dress!