Digital fredagskaffe 5. juni: Åpenhet og forbrukeransvar

Åsne Hanto – 3.6.2020

Embla møter Anja til digital fredagskaffe live på Facebook 5. juni.

Changemaker-leder Embla Regine Mathisen møter Anja Bakken Riise fra Framtiden i våre hender til prat om åpenhet i næringslivet. Følg sendingen live på Facebook fredag 5. juni klokka 15.00.

Vi gjør klart for vår andre digitale fredagskaffe, hvor Changemakers leder, Embla Regine Mathisen, tar en prat med ulike aktører om etisk handel og veien dit, live på Facebook.

Denne gangen tar vi turen til balkongen til Anja Bakken Riise, leder i Framtiden i våre hender. Sammen skal vi snakke om hvorfor bedrifters åpenhet er så viktig og hva vi kan gjøre som forbrukere!

Følg streamen her eller på vår vår Facebook-side :


Lad opp med Embla og Ingrid

Vi anbefaler også å lade opp til fredagens livestream med å ta en titt på vår aller første digitale fredagskaffe, sendt direkte 15. mai. Da var Embla på besøk hos Ingrid Stolpestad i Amnesty International for en engasjerende samtale om menneskerettighetsbrudd i verdikjeder.


Changemakers kampanje #hvisingensjekka

Norske bedrifter kan i dag medvirke til grove menneskerettighetsbrudd og samtidig vite at de kommer unna med det. Dette fordi norske politikere ennå ikke har vedtatt en lov som ansvarliggjør og straffer selskaper for uetisk handel og produksjon i andre deler av verden. Så lenge ingen sjekker at reglene blir fulgt, blir de heller ikke det.

Changemaker krever at Norge vedtar en menneskerettighetslov for næringslivet. Denne må inkludere strenge sanksjoner for selskaper som bryter loven.

Bli med oss i kampen for et mer ansvarlig næringsliv!