Første episode av Forandringspodden er ute

Changemaker Norge – 2.5.2019

Blir du innimellom litt lei av at folk snakker over hodet på deg om utviklings- og utenrikspolitikk? Få svar på hvordan man FAKTISK skal redde verden i Changemakers nye podcast!

Nå er første episode av Changemakers egen podcast, Forandringspodden, ute! I podcasten skal vi utforske nærmere noen av de store, viktige sakene som gjør at verden er urettferdig, men vi skal også se på hva vi faktisk kan gjøre for å endre dem, helt konkret altså. Det blir mye politikerpreik om at «vi skal ta større ansvar», «legge vekt på» og «ta hensyn til», uten at det blir helt lett å skjønne hva folk egentlig snakker om. I podcasten skal vi derfor prøve å oversette politikernes store ord til helt konkret politikk og snakke med folk som kan gjøre uforståelige visjoner om til helt forståelige politiske løsninger.

I denne første podcasten får vi møte to ungdommer som prøver å forandre verden, uten å være nettopp eksperter på det de kjemper for. Kim Mateo og Victoria Skau er med i ungdomsserien MISSION IMPACT om bærekraftsmålene, og skal kjempe mot krig og ulikhet på sine helt egne måter, men uten å kjenne til temaene i det hele tatt fra før av. Vil de bli hørt av politikerne, selv om de ikke er eksperter? Og hvordan kan unge skape endring i store kompliserte spørsmål? Få svarene her.

Abonner på podcasten via RSS her.