Hils på Marie!

Åsne Hanto – 22.4.2021

Hils på Marie og lær mer om hvem hun er og hva hun skal jobbe med som praktikant!

Vi er så heldige at Marie Pappayliou joiner oss på (hjemme)kontoret som praktikant frem til 16. juni. Marie skal blant annet hjelpe oss med å oppdatere nettsiden, gjennomføre Verdens Beste Nyheter og årssamlingen vår. Gjennom praktikantordningen til Oslo-Met skal hun nå bidra inn i vårt arbeid for at enda flere unge blir med på å forandre verden. Så - bli kjent med vårt nye tilskudd Marie!

Hei hei - Hvem er du?

– Jeg er Marie, en 21-år gammel gresk-amerikansk-nordmann. Jeg er en blanding av masse forskjellig, som har flyttet rundt og gjort mye forskjellig greier!

Det var mange ting! Hvor vil du helst bo?

– Hjertet mitt er i Hellas, så hvis jeg kunne bodd der hadde det vært helt fantastisk, men jeg har begynt å elske Norge mye mer de senere årene.

Okei - Så hva er det aller beste med Norge?

– Selvsagt den fine naturen, men jeg syns egentlig at tryggheten er det beste. Alt kommer liksom til å gå bra selvom om det ikke gjør det

Hva gjør du i Oslo da?

– Jeg studerer og tar en bachelor i administrasjon og ledelse på Oslo - Met - og ellers så jobber jeg på bakeri og liker veldig godt å bli kjent med nye mennesker!

Nå skal du jo jobbe en stund hos oss i Changemaker - og vi har mange hjertesaker. Har du en hjertesak?

– Kampanjen deres om menneskerettigheter i næringslivet traff meg skikkelig godt, i Hellas har jeg opplevd hvordan uretten i arbeidslivet påvirker familier veldig direkte. Det må vi gjøre noe med!

Hva ville du gjort hvis du var statsminister for en dag?

- Oi! skal vi se da. Jeg tror jeg hadde gått rundt til skoler og virkelig lyttet til ungdommene for å få gode tilbakemeldinger om hvordan de egentlig syns landet ble drevet. For jeg føler at man hadde fått spennende og viktige syn - sikkert mange ting Erna ikke vil høre!

Okei, Siste spørsmål: Hvis du kunne sagt hva du vil til Erna hva ville du sagt da?

- Takk for innsatsen, men det er kanskje på tide med litt endring nå. No hard feels ;)

Fett! Nå vet vi hvem vi skal spørre om å ta debatten med statsministeren om vi får en invitasjon! Masse lykke til i Changemaker og med å redde verden!

Ta kontakt med Marie!

Marie Pappayliou

Praktikant

Nettsiden, Verdens Beste Nyheter og styringsdokumenter