Changemakers høstseminar 2017!

Ingrid Holmedahl – 30.8.2017

22. til 24. september arrangerer Changemaker høstseminar med global ulikhet, skatteutfordringer og kampanjearbeid på programmet. Se smakebiter av hva helgen vil inneholde her, og meld deg på!

Meld deg på her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcPSCCBg...

Helgen 22.-24. september garanterer vi deg påfyll av sosialt, politisk og handlekraftig engasjement! Nytt av året er en hel dag viet til kampanjearbeid rundt årets kampanje, og søndagen vies til workshops med tema "HANDLING". Denne dagen kan du lære mer om hva Changemaker gjør på de andre tematiske områdene vi jobber med, og hvordan du kan handle for å bidra til forskjell.

Hvor skal vi være?

Vi skal være på Tonsenhagen Skole i Oslo, hvor vi sover inne i klasserom med sovepose og liggeunderlag. Skolen har fine både inne- og utearealer og det blir garantert god stemning!

Hvordan funker en Changemakerleir?
Changemakers leirer er fulle av seminarer og workshops hvor flere går samtidig og du velger den du synes høres spennende ut. Vi henger sammen en helg og lærer hverandre om de ulike temaene vi jobber med, samt aksjonerer og driver lobbyarbeid for hovedtemakampanjen vår. Slik skaper vi handling allerede under helga!

Hvem er leiren for?

Alle mellom 13 og 30 år! Bolkene på leiren vil være nivådelt slik at du finner noe som passer din aldersgruppe og erfaring.

Hvor mye koster det?

Leiren koster 150kr for medlemmer, og 250 for ikke-medlemmer. (PS: medlemskap i Changemaker koster bare 50 kr og du kan melde deg inn her)

* Mer informasjon om kreative og politiske verksteder kommer snart.