Changemakers Årssamling

Harald Berger – 11.12.2018
Ås ungdomsskole 26.04.2019 – 28.04.2019

Velkommen til årets viktigste Changmaker-event!! Årssamlingen er Changemakers høyeste organ og alle som er medlemmer har stemmerett og muligheten til å forme organisasjonen og politikken vår.

Helgen 26.-28. april skal organisasjonens framtid avgjøres på Årsamlingen(ÅS) på Ås ungdomsskole. Hvis du ønsker å være med på å bestemme hva Changemaker skal mene og hvordan organisasjonen skal drives er du velkommen til ÅS PÅ ÅS!

Det vil bli gode diskusjoner, store spørsmål, viktige veivalg og ikke minst MASSE god stemning. Så sett av helgen allerede nå - inviter alle dine Changemakervenner og finn frem tenkehatten.

Påmelding

Alle som er medlemmer i Changemaker kan delta og har stemmerett på møtet. Som medlem koster det ingenting å delta på Årssamlingen. Du kan også høre med din lokalgruppe om det er mulig å dekke reisen, eventuelt kan du også søke om reiseutjevning. Men det er viktig å melde seg på før fristen 24.04. Påmeldingen kan gjøres ved denne linken- gleder oss til å se dere der!!

Verv og endringsforslag

På Årssamlingen velges det mellom 34 og 60 verv. Dette er frivillige som for gleden av å jobbe med Changemakers politikk og/eller organisasjon på ukentlig basis. Ønsker du å stille til verv? Ta kontakt med nomkom@changemaker.no

Vi skal også behandle Changemakers styringsdokumenter som sier mye om hva vi skal mene og hvordan vi skal jobbe med dette. Har du innspill til vedtektene, politisk plattform, handlingsplanen eller uttalelsene kan du sende de inn på dette skjemaet her (Denne fristen har gått ut.). Dokumentene kan finnes nederst på denne siden.

Endringsforslag under Årssamlingen:

Her kan du sende inn forslag under Årssamlingen. Endringsforslag på vedtektene må sendes inn innen 21:30 på fredag i dette skjemaet. Endringsforslag til de øvrige dokumentene kan sendes inn i dette skjemaet innen 20:30 på lørdag. Alle forslag bør nevnes i debatten på lørdag.

Benkeforslag

Dersom du ønsker å benke på verv hvor noen allerede er innstilt kan dette gjøres i dette skjemaet innen fredag kl 21:20. Dersom det er en åpen plass trengs ikke dette å meldes inn før lørdag kl 20:30 i dette skjemaet.

Sakspapirer og vedlegg

Under kan du laste ned sakspapiret og alle vedleggene til Årssamlingen. Det første dokumentet er sakspapir til alle sakene, det andre er sakspapiret samt alle vedleggene og deretter kan du laste ned vedleggene en og en.

Det er også lagt ut et personlig vedtaksprotokoll laget av Kontrollkomiteen for å gjøre det lettere for deltakerne å følge med i debatten og votere over sakene.

Sakspapir og alle vedlegg samlet

Personlig vedtaksprotokoll