Changemakers 2. Landsstyremøte høsten 2018

Mari Hasle Einang – 1.11.2018
16.11.2018 16:00 – 18.11.2018 17:00

Changemakers landsstyre samlest for å diskutere og vedta sentrale saker for organisasjonen.

Velkommen til et av høstens viktigste Changemakerarrangement - Landsstyremøte

Helga 16.-18. november arrangerer Changemaker vårt andre landsstyremøte for høsten 2018. Så fint kalt LSto på folkemunne. Her kommer vi mellom annet til å diskutere og vedta vår nye kommunikasjonsstrategi. Vi skal lære mer om arbeidet vårt rundt kjønnsbasert vold, og klimafordrivne. Og vi skal se på hvordan vi kan organisere arbeidet vårt enda bedre. Og sist men ikke minst kommer en spennende lansering av nye verve muligheter!

Møtet finner sted på Røkleivhytta i Oslomarka fra den 16. til den 18. november. Det begynner fredag ettermiddag kl 16 og avsluttes søndag ettermiddag kl 17.

HVA ER LST?
Landsstyret (LST) er Changemakers nest-høyeste demokratiske organ og her bestemmes mange viktige føringer for Changemaker både som organisasjon og politikken vår. Alle lokalgruppene er invitert til å melde på (en representant og en observatør )to lokalgruppemedlemmer som representanter på landsstyret. Alle lokalgruppene har èn stemme ved vedtak, og det er derfor viktig at alle lokalgruppene sender minst en delegat! I tillegg har årssamlingen valgt tre enkeltmedlemsdelegater.

For å melde seg på LST går du inn på denne linken og fyller inn sjemaet: https://goo.gl/forms/51lPfKohObjPMVRv2

Har du spørsmål, ta kontakt med Markus (markus.frislid@gmail.com) eller Håvard (havard.rensvold@gmail.com)

Vi gleder oss masse til å diskutere, møte engasjerte Changemakere, ta viktige beslutninger og ikke minst ha det sjukt hyggelig sammen!!
Ser fram til LST!
Håvard og Markus

Se Facebook arrangementet for løpende informasjon: https://www.facebook.com/events/2123879894596268/