Changemakers årssamling

Åsne Hanto – 14.12.2020
Victoria Hotel, Fredrikstad 04.06.2021 17:00 – 06.06.2021 17:00

Bli med på årets viktigste Changemaker-event! Påmeldingsfrist: 14. mai.

Viktig oppdatering: Grunnet smittesituasjonen er vi ikke i stand til å gjennomføre en fysisk årssamling i april, som opprinnelig planlagt. Årssamlingen utsettes derfor til 4.- 6. juni. Arrangementet vil fortsatt finne sted på Victoria Hotel i Fredrikstad. Dersom det heller ikke 4.-6. juni er mulig å gjennomføre en fysisk årssamling, vil arrangementet skje digitalt til samme tid.

Helga 4. - 6. juni skal organisasjonens framtid avgjøres på Årssamlingen (ÅS). Du kan glede deg til gode diskusjoner, store spørsmål, viktige veivalg og masse god stemning.

For påmelding: Klikk her!

Årssamlingen er Changemakers høyeste demokratiske organ. Her samles Changemakere fra hele landet for å diskutere og bestemme alt det Changemaker gjør og mener, og selvfølgelig for å ha det hyggelig sammen.

Facebook-arrangement: Changemakers årssamling 2021

Alle som er medlemmer i Changemaker kan delta, og arrangementet er helt gratis. Husk å meld dere på før fristen 14. mai 2021.

Årssamlingen vil finne sted på Victoria Hotel i Fredrikstad og alle som deltar fysisk får gratis overnatting og mat.

Vi ønsker at alle som kan, skal delta fysisk. Om du selv er i risikogruppen for Covid-19, eller ofte er i nærkontakt med folk som er det, vil det imidlertid også være mulig å delta digitalt. Om du har Covid-19-symptomer rett før eller under årssamlingen vil du ikke ha lov til å delta fysisk og må delta digitalt. Det vil heller ikke være lov å bare delta på deler av årssamlingen. Man må delta på hele årssamlingen.

Hvis arrangementet, på grunn av smittesituasjonen, ikke lar seg gjennomføre fysisk, vil årssamlingen bli avholdt digitalt 4.-6. juni.