Frist 23. mai: Changemaker søker sentralstyremedlemmer!

Ingrid Holmedahl – 28.4.2017

Håvard, Tuva og Embla blir den nye ledertrioen. Sammen med sentralstyret, utvalgene og resten av organisasjonen skal disse gjøre verden mer rettferdig. Klart vi kan!

Sentralstyret 2017-2018 har per i dag tre ledige plasser. Vil du være med på å ta de viktigste avgjørelsene fra uke til uke i Norges beste organisasjon, samtidig som du jobber med et fagområde? Søk!

Vi åpner nå for å supplere inn i tre personer til verv i Changemakers sentralstyre. Dersom du har en glød for å jobbe frivillig og er åpen for utfordringer så ønsker vi å høre fra deg. Kravet for å bli vurdert for suppleringsvervene er at du er villig til å legge ned mye tid, har erfaring og bor i Oslo. I tillegg må du ha anledning til å være med på oppstartshelgen for alle verv, som holdes 11.-13. august.

Sentralstyret er kjernen i organisasjonen, hvor alle viktige avgjørelser tas mellom årssamlinger og landsstyremøter. Sentralstyret samarbeider tett med ledergruppen og de kontoransatte. Alle medlemmer sitter samtidig i et av de politiske utvalgene. Vi ser etter personer som er interessert i organisasjonslivet og vil være med på å ta viktige avgjørelser og ansvar for at Changemakermaskineriet er velsmurt. Å være sentralist er en stor arbeidsoppgave som man regner med tar tilsammen ca. 10 timer i uka.

Ta gjerne kontakt med nomkom@changemaker.no dersom du har spørsmål. Ønsker du å stille til et verv, ber vi seg sende et kort motivasjonsbrev, sammen med info om din bakgrunn fra verv, politikk, arbeid etc. innen fristen, til nomkom@changemaker.no

Frist: 23. mai