Salgsbetingelser

Foretaksinformasjon Changemaker

Changemaker jobber kreativt og politisk for å fjerne årsakene til urettferdighet og fattigdom i verden.

Vi er ungdom mellom 13 og 30 år, med forskjellige livssyn og politiske standpunkter.

Kontaktdetaljer:

Organisasjonsnummer 918 982 728
Postadresse: Postboks 7100 St Olavs Plass, 0130 Oslo.
Besøksadresse: Bernhard Getz' gt. 3, 0130 Oslo
Telefonnummer : 92290263
E-postadresse: post@changemaker.no

Betingelser for medlemskap i Changemaker

For å oppfylle kravene til medlemskap i Changemaker må du være mellom 13 og 30 år, og betale en årlig kontingent på 50 kroner. Medlemskapet gjelder frem til 31.desember året medlemskapet er kjøpt om ikke annet er spesifisert på fakturaen. Det er ikke mulig å betale medlemskap for flere år av gangen.

Hvis du ikke har betalt medlemskontingenten på to år strykes du fra medlemsregisteret

Betalt kontingent refunderes ikke. Dersom du er over 30 år og har betalt medlemskontigent, kontakt medlemsavdelingen på post@changemaker.no

Betingelser for deltakeravgift ved Changemakers arrangement

Pris på deltakeravgift fastsettes i forkant av hvert arrangement, og informasjon om pris og betalingsmåter kan ses på egne arrangementssider. Deltakeravgift kan refunderes inntil 7 virkedager før arrangementet finner sted. Ved avbestilling etter dette refunderes ikke deltakeravgiften om ikke annet er avtalt med arrangementsansvarlige.

Ved avlysning av arrangement refunderes innbetalt deltakeravgift i sin helhet.

Betingelser for kjøp i nettbutikk

PRODUKTINFORMASJON OG PRIS

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og andre feil i nettbutikken når det gjelder pris og vareinformasjon. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har et spørsmål om et produkt!

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Leveranse

Vanligvis vil varene sendes fra oss mellom 3-7 virkedager etter at ordren er mottatt. Dersom det er tomt for en vare får du informasjon om dette på epost, og pengene tilbake. Ved ferieavvikling kan det forventes at ordren sendes senere.

Vi sender varene i hensiktsmessig pakke. Kostnader forbundet med frakt er oppgitt i handlekurven som en del av totalsummen.

Vi må ha fått inn betalingen før vi sender varen.

Personopplysninger

Changemaker behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos Changemaker blir betalingen behandlet av NETS som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

RUTINER FOR RETUR AV VARER

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varene må du sende en e-post innen tre dager etter bestilling.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Changemaker skriftlig melding på e-post om at du vil påberope deg mangelen. Changemaker vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettsskjema (som lå vedlagt i forsendelsen eller i ordrebekreftelsen), du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet.

Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på e-post, utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med Changemakers informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

Retur av vare

Kjøper må selv dekke kostnader knyttet til retur av varer og sørge for at det er emballert på en forsvarlig måte. Eventuelle skader på returnert vare må dekkes av kjøper.

Garanti

Er et produkt blitt skadet under transport, har du fått feil produkt (størrelse eller farge) eller det er andre mangler ved produktet - har du de samme rettigheter som i andre butikker. Dette innebærer 2 års garanti mot feil eller mangler, og dersom produktet har en forventet levetid lengre enn 2 år ,utvides reklamasjonstiden til 5 år.For varer som returneres må du selv betale portoen, men du vil selvsagt få dette refundert når returen er ferdigbehandlet og akseptert. Standard garanti på Changemakers produkter er 2 år, med mindre annet er oppgitt i produktinformasjonen

Varighet

Hvis relevant, skal det opplyses om avtalens varighet og eventuelt minste bindingstid. For avtaler som er uten tidsbegrensning eller forlenges automatisk, skal det opplyses om vilkårene for å si opp avtalen.