Bli med på SommerSNU i Trondheim

Redaksjonen – 18.5.2016
Kari i gresset

Vil du ha det slik i sommer? Kom på SommerSNU!

​Changemakers sommerleir SommerSNU skal i år være på fantastiske Rødde Folkehøgskole rett utenfor Trondheim. Ikke gå glipp av sommerens beste uke!

Det blir et både politisk og kreativt program med inspirerende innledere og instruktører. Å være med på leiren er en perfekt mulighet til å bli kjent med engasjerte changemakere fra hele landet, lære mer om utviklingspolitikk og bli inspirert til å gjøre verden mer rettferdig.

Leiren passer for deg mellom 13 og 30 år – programmet er tilpasset ulike aldre og kunnskapsnivå, med ulik vanskelighetsgrad på bolkene.

Har du aldri vært på sommerSNU før sa du? Frykt ikke! Det er mange nye hvert år og vi lover å ta deg godt imot! Du kommer til å dra fra sommerSNU med ny kunnskap, gode venner og herlige sommerminner.

Program

SommerSNU er som alltid fylt opp av både kreative verksteder og politiske foredrag. Det vil si alt fra morgenyoga og vannkrig til fortellinger fra utenrikskorrespondenter og stjerneprofessorer.

Her er blant foredragsholderne som kommer:

Praktisk info

Hvis du melder deg på før 1. april sparer du 300 kr, og hvis du tar med en venn som ikke har vært på SNU før kan dere begge få ytterligere 100 kr i avslag.

Kost og losji er ikludert for følgende priser:
Ikke-medlemmer kr 1500,-
Medlemmer (det koster bare 50 kr å melde seg inn) kr 1300,-
Rabatt for å introdusere førstegangs-deltakere kr 100,-

Det blir satt opp fellesbuss fra Oslo til Trondheim. Denne får du mulighet til å melde deg på i april.

Husk at du må fylle ut påmeldingsskjemaet under for å være påmeldt (direktelink: bit.ly/snusommer)