Verv og vinn Interrailbilletter

Redaksjonen – 31.10.2016
Golden Pass Panoramic Train, Sveits

Vinneren kan ta toget med en venn til for eksempel til Sveits. Foto: Simon Pielow

Nå kan du vinne Interrailbilletter til deg og en venn hvis du verver noen før 14. november! For hvert nye medlem du verver øker sjangsen din for å vinne. Dessuten kan du i tillegg få fete vervepremier.

Fra 31. oktober til 14. november 2016 har Changemaker en vervekampanje der du kan vinne Interrailbillett til deg og en venn. Hver verving gir deg et lodd i trekningen som utføres 14 november. De vanlige vervepremiene gjelder også hvor du får et poeng per nye medlem som er din fortjeneste. Legg spesielt merke til den kule nye collegegenseren!

Det er lett for de du verver å melde seg inn og alle mellom 13 og 30 år kan bli med. De kan enten besøke changemaker.no/bli-med, eller bruke SMS. Dersom vedkommende sender «Changemaker» til 2242 betales den første medlemsavgiften på 50 kroner automatisk via telefonregninga. Da får de svar tilbake med videre instrukser. Er personen under 15 år må de bruke kodeord «CMUNG» og giro blir sendt i posten.

Det viktig at de oppgir deg i «vervet av»-feltet. Hvis ikke kan du verken hevde deg i konkurransen eller kreve premie. Det er også viktig at du opplyser om at de vil få giro på 90 kroner for å fortsette medlemskapet i løpet av 2017.

Følg med på denne siden og på Facebook for å få oppdateringer om konkurransen. For flere tips og info se de permanente vervesidene til Changemaker.

Verving er viktig! Jo flere vi er, desto større gjennomslagskraft har vi. Tenk dessuten på alle de flotte folka som potensielt kan bli med i organisasjonen vår. Alle som ønsker seg en rettferdig verden er innerst inne changemakere. Derfor må du gjerne hjelpe til ved å dele konkurransen på Facebook og Instagram.