Verv en venn!

Redaksjonen – 15.4.2016

Verving er viktig! Jo flere vi er, desto større gjennomslagskraft har vi. Antallet medlemmer vi har gir også grunnlag for støtten vi får til å kunne fortsette å utvikle politikk og kampanjer. Og hallo, verving er gøy! Tenk på alle de flotte folka som kan bli med i organisasjonen vår!

Den som verver får dessuten fete premier! Send ønskeliste med hvilken premie du vil ha for vervingene dine til johanne.jensen@changeaker.no. Vervepoengene dine er gyldige i 2 år så husk å bruke de opp.

For øyeblikket er vi tomme for Changemaker sokker, og mobilring. Ikke fortvil, vi skal bestille opp mer! <3

Disse premiene kan du velge mellom:

Slik verver du:

  • Få vennen din til å sende "Changemaker + navnet på personen hen er vervet av" til 2380. Medlemskapet på 50 kr trekkes fra telefonregningen, og vennen din får velkomstpakke i posten etter kort tid.
  • Eller: Fyll ut nettskjemaet. Vi sender en giro på 50 kr sammen med velkomstpakken som vennen din får i posten. Husk å fylle ut ditt navn i "verv av" feltet :)

Her er noen gode eksempel på hvem, hvor og hvordan man kan verve:

  • Hold foredrag for klassen din!
  • Stå på stand på gata eller på skolen din eller skoler i nærheten
  • Skriv en melding til venner på Facebook
  • Verv søsknene dine og deres venner!
  • Verv foreldrene dine, bestemor eller andre voksne som fastgivere!

Over 30 år?

Du kan fortsatt verve de som er over 30 som givere til Changemaker! Da er de med og støtter det daglige arbeidet og frivilligarbeidet til organisasjonen. De velger selv et beløp (over 100 kr) som trekkes, og hvor ofte. Få dem til å fylle ut skjemaet på nettsiden. Og hør her: en fastgiververving gir TO vervepoeng!

Trenger du stæsj til verving?

Vi sender dere gjerne utstyr! Kampanjestæsj som godteri, buttons eller andre Changemakereffekter, informasjon om neste arrangement fra Changemaker, eller infobrosjyrer. Send en mail til: knut@changemaker.no