To uker igjen av konkurransen: Bli med på vervelunsj!

Changemaker Norge – 23.11.2020

Vi er inne i siste sluttspurt av høstens store vervekonkurranse. Derfor arrangerer vi en stor vervelunsj torsdag 26. november! Bli med, få en hyggelig overraskelse i posten og vinn fete premier!

Changemaker arrangerer i høst en stor vervekonkurranse for alle i organisasjonen. Konkurransen varer til 17. desember, og personen som har vervet flest i løpet av konkurransen vinner interrail-billetter for to (!), i tillegg til poeng-premier. I konkurranseperioden vil vi også to ganger i måneden kåre en mini-vervehelt, som får en overraskelsespakke i posten.

Mer informasjon om konkurransen og fullstendig premieoversikt finner du her.

Åttende verveoppdatering (23.11):

Denne oppdateringen er faktisk siste verveoppdatering før konkurransen avsluttes 7. Desember, og Changemakers ultimate vervehelt presenteres. Det betyr også at vi nå virkelig er inne i sluttspurten, og siste mulighet til å sikre seg noen av de mange fantastiske vervepremiene våre!
I dag kårer vi ingen minivervehelt, og vervelista er ikke oppdatert. Hvorfor? Fordi dette presenteres på Changemakers Vervelunsj torsdag 26. november klokka 12:00. Som en siste boost møtes vi til en felleslunsj. Her skal vi:
  • Kåre årets siste minivervehelt!
  • Avsløre topplista!
  • OG VERVE SAMMEN!
Og! Alle som verver noen ila. torsdag 26. november vil få en hyggelig hilsen i posten. Hva, spør du? Verv, så finner du ut av det!

Sjuende verveoppdatering (11.11):

De siste ukene har Changemaker vervet 11 nye medlemmer, og vi har totalt vervet nesten 200 siden August! Vi er inne i siste innspurt i vervekonkurransen, og det er på tide å sette inn det siste støtet for å sikre seg de fine premiene våre!

Ukas vervetips: Husk at du også kan verve faste givere! Kanskje du har foreldre, eldre søsken, en engasjert tante eller en hyggelig nabo som vil støtte det du driver med! Faste givere kan melde seg inn via dette skjemaet; https://zubarus.com/donations.php?eventId=2018


Sjette verveoppdatering (26.10):

De siste to ukene har vi vervet 18 nye Changemakere. Denne gangen er det Karen Anna som er kåret mini-vervehelt. Ikke bare har hun vervet nye medlemmer, men hun har vervet medlemmer som har vervet medlemmer. DET er ikke lett. WOW! Husk, det er fortsatt over en måned igjen av vervekonkurransen. Det er mange uker med mulighet for nye vervepermier og nye vervepoeng.

Karen Anna sitt inspirerende verve-quote: "Det er viktig å verve fordi jo flere vi er desto mer får vi til"


Femte verdeoppdatering (12.10):

Vi har nok en gang en ny mini-vervehelt, og dette er et kjent ansikt. Vi gratulerer Matilde Angeltveit med seieren nok en gang. De siste to ukene har vi vervet 15 nye medlemmer til Changemaker. Det er jo en god nedgang fra forrige uke. MEN, det betyr at det fortsatt er mulig å klatre seg til topps og være med i kampen om å bli Changemaker vervehelt 2020 og vinne interailpass for to folk!! Så her er det bare å verve.

Matilde sitt vervetips: "Mitt beste vervetips er å gå gjennom vennelista si på Facebook og sende melding til alle -folk kan overraske og plutselig har du vervet halvparten av de du spurte".


Fjerde verveoppdatering (28.09):

På de to siste ukene har vi vervet hele 53 nye Changemakere. Det er ny rekord siden vervekonkurransen startet i august. Vi har også en klar mini-vervehelt, nemlig Bawan Ahmadi som har vervet 17 nye medlemmer disse to ukene. Like bak følger Amanda Lindholm med 11 vervinger. Imponerende! Ingen har hittil vervet flere enn Bawan og Amanda på så kort tid.

Bawans vervevisdomsord: "Det er mange mennesker som har lyst til å skape en forandring i verden - og dette kan vi gjøre sammen. Start en samtale og verv i vei!"


Tredje verveoppdatering (14.09):

Siden konkurransen startet i august har vi sammen vervet imponerende 83 nye medlemmer. Klarer vi å bikke 100 nye Changemakere allerede ved neste oppdatering om to uker?

Andre verveoppdatering (31.08):

Siden forrige oppdatering har vi sammen vervet 33 nye medlemmer. Det betyr at vi i løpet av konkurransen så langt har vervet hele 75 nye Changemakere! På vervepallen denne gangen har vi Bjørn og Anna som begge har vervet fem stykker hver, og Matilde som har vervet ni! Det betyr at vervesjef Matilde er konkurransens andre mini-vervehelt. Med det snek Matilde seg også såvidt foran Bjørn i "verve-sammendraget". Klarer hun å holde på ledelsen?

Matildes beste vervetips: "Medlemmer og verving er selve grunnmuren i Changemaker, og vi kan ikke forandre verden uten. Så ha null shame og verv alle alltid!"

Vervepallen (17.08-31.08): 1. Matilde Angeltveit (9), 2. Anna Andersen (5), 2. Bjørn Norman (5).


Første verveoppdatering (17.08):

42 nye medlemmer ble den gledelige fasiten etter de første dagene med vervekonkurranse, og Bjørn Norman fra sentralstyret kunne smykke seg med tittelen mini-vervehelt!

Bjørn sitt verve-visdomsord for dagen: “Mange godhjertede mennesker, mange potensielle helter, hva hvis du ga dem muligheten til å bli med?

Vervepallen (07.08-17.08): 1. Bjørn Norman (8), 2. Matilde Angeltveit (6), 3. Paktaw Hajipouri (5)


Sammendraget

Disse har vervet så langt i konkurransen (oppdatert 11.11):

38: Matilde Angeltveit

20: Bawan Ahmadi

19: Bjørn Norman

13: Amanda Lindholm

7: Anna Andersen

6: Paktaw Hajipouri

6: Lars Bockman

5: Frida Rørvik

5: Thea Erfjord

5: Ingrid Navjord

4: Embla Mathisen

4: Karen Anna Oland

3: Tiril Heiret

3: Kristin Alme

3: Eirin Landsem

3: Gyda Sæter

3: Marte Hansen Haugan

2: Kristine Sandtrøen

2: Randi Leer-Salvesen

2: Naja A. Møretrø

2: Thomas Lyder

2: Elina Stueland

2: Anine Sollien Pedersen

2: Camilla Stav Hjelde

2: Daniela Visekruna

1: Marte Eiken Lie

1: Hanan Dia Sardouk

1: May-Linn Westlien Nyborg

1: Thea Nordli

1: Helene K. Thorbjørnsen

1: Maria Hindahl

1: Mia Kristine Mellemsæter

1: Karoline Einang

1: Sandra Larsen

1: Markus Frislid

For å forandre verden må vi ha medlemmer med oss på laget. Men klart vi kan verve!