Vil du ha verv i Changemaker?

Nominasjonskomiteen – 4.2.2021

​Vil du jobbe med politisk påvirkningsarbeid for å gjøre verden mer rettferdig? Da er Changemaker stedet for deg!

Norges politikk har globale konsekvenser. I Changemaker jobber ungdommer fra 13-30 år politisk og kreativt for at Norge skal ta sitt ansvar på alvor, og skape en mer rettferdig verden. Er du interessert i å forandre verden gjennom et verv i Changemaker? Da vil vi i Nominasjonskomiteen gjerne høre fra deg!

Vi ser etter kandidater til:

Valgprosessen

Årssamlingen i april skal det gjennomføres valg av sentralleddet i Changemaker. Vervet starter ved semesterstart i slutten av august og varer et år. For å kunne stille til sentralleddet i organisasjonen må du oppfylle kravene nedenfor:

  • Være medlem i Changemaker
  • Være mellom 13 - 30 år

Som frivillig i Changemaker vil du opparbeide deg erfaringer og kunnskap innenfor bistand, kampanjearbeid og organisasjonsarbeid.

Kunne du tenke deg et verv, eller kjenner noen som kunne gjort en god jobb i et utvalg? Kontakt nominasjonskomiteen. E-post: nomkom@changemaker.no.

Lurer du på hva det innebærer å ha verv i Changemaker, kan du lese mer om de forskjellige arbeidsoppgavene i vervheftet under eller ta kontakt med nominasjonskomitéleder, Sofie på telefon, 95840025, eller e-post, nomkom@changemaker.no.