Vil du jobbe for en mer rettferdig verden? Bli med som frivillig i Changemaker!

Mitzi Larssen – 10.3.2022

Norges politikk har globale konsekvenser. I Changemaker jobber ungdommer fra 13-30 politisk og kreativt for at Norge skal ta sitt ansvar på alvor, og skape en mer rettferdig verden. Vil du jobbe med politisk påvirkningsarbeid for gjøre verden mer rettferdig? Da kan Changemaker være noe for deg, vi søker nemlig nye medlemmer til vårt styre og politiske utvalg!

Vi trenger frivillige til…

  • Administrative oppgaver
  • Interessearbeid og påvirkning
  • Praktiske oppgaver
  • Ledelse og styrearbeid
  • Kreative oppdrag
  • Arrangementer

Når?

August 2022 til juni 2023.

FRIST SØNDAG 20. MARS!


Hvordan organiseres oppgavene?

Som medlem av et politisk utvalg, vil du jobbe med politisk påvirkningsarbeid innen ett av fem ulike temaer: fred, gjeld- og kapitalflukt, global helse, internasjonal handel og klima og miljø. Medlemmer av sentralstyret planlegger og organiserer Changemakers arbeid og jobber både politisk og organisatorisk.


Hvem ser vi etter?

Vi ser etter kreative, kunnskapsrike og engasjerte ungdommer som brenner for å skape en mer rettferdig verden. Som medlem av et politisk utvalg eller av sentralstyret er du mellom 13 og 30 år og må kunne sette av mellom to og seks timer ukentlig. Du er initiativrik og liker å sette seg inn i ny kunnskap.

Jeg vil være med!

Så gøy! Send oss en e-post til nomkom@changemaker.no, eller fyll ut skjemaet på denne siden. Vi kan også nås via instagram eller facebook - send oss en DM da vel!