Vil du utvikle den neste store kampanjen?

Nominasjonskomiteen – 14.11.2016
Tidligere leder i Changemaker, Ingrid Aas Borge.

Tidligere leder i Changemaker, Ingrid Aas Borge, leter etter skattesnusk i kampanjen «Jakten på Ærligheten» hvor Changemaker krevde utvidet land-for-land rapportering.

Hørt om Panama Papers? Vil du gjøre noe med problemet? Changemaker søker en person til politisk utvalg for gjeld og kapitalflukt.

Verden står overfor en turbulent tid. Det er få steder du kan få bedre utløp for engasjementet ditt og bidra til en mer rettferdig politikk, samtidig som du får helt unik frivillig erfaring, enn ved et politisk verv i Changemaker.

Vi åpner nå for å supplere inn i en person til verv i politisk utvalg for gjeld og kapitalflukt, for våren 2017. Politisk utvalg for gjeld og kapitalflukt jobber med å endre de strukturelle årsakene til at mange lavinntektsland for eksempel må ha bistand for å kunne betale ned på lån, eller at flere hundre milliarder dollar forsvinner ut av Afrika hvert år i ulovlige pengestrømmer.

Utvalget skal jobbe med å forberede organisasjonens hovedtemakampanje for året 2017/2018 som skal lanseres på SommerSNU i månedsskiftet juni/juli, og vi søker derfor en kreativ og politisk interessert person som kan prioritere å sette av tid til vervet. Utvalget har møtet én dag i uka, og arbeidsmengden kommer til å øke noe i de siste månedene før kampanjelansering.

Dersom du har en glød for å jobbe frivillig, ønsker å være med på å utforme en viktig politisk kampanje, og er åpen for utfordringer så vil vi gjerne høre fra deg! Du må ha anledning til å være med på oppstartshelgen for alle verv, som holdes 14.-15. januar på Eina utenfor Oslo.

Du kan lese mer om hva utvalget jobber med. Ta gjerne kontakt med nomkom@changemaker.no dersom du har spørsmål.

Ønsker du å stille til verv så ber vi deg sende et kort motivasjonsbrev, sammen med info om din bakgrunn fra eventuelle andre verv og organisasjonserfaringer, studier, arbeid etc. innen 27. november til nomkom@changemaker.no.